Obiad:

Rosół z makaronem

Drugie danie:

Mięsa:

  • rolada śląska
  • panierowany filet z kurczaka
  • pieczeń wieprzowa
  • roladka schabowa z szynką i serem

Sos:

  • pieczeniowy
  • myśliwski

Dodatki skrobiowe:

  • młode ziemniaki z koperkiem
  • kluski śląskie
  • frytki

Surówki:

  • czerwona kapusta
  • biała kapusta
  • marchewka z ananasem i selerem

Deser:

  • panna cotta z gałką lodu i sosem malinowym

Zimna płyta:

  • Półmisek mięs pieczonych
  • Zawijane szynki ze szparagami
  • Tymbaliki drobiowe ,galaretki wieprzowe
  • śledzie w oleju
  • sałatka koktajlowa
  • sałatka grecka
  • sery
  • pieczywo,masło

Kolacja I:

Schab soute w sosie z grzybów leśnych z kluseczkami gnocchi,modrą kapustą
lub
kieszeń drobiowa z suszonym pomidorem i serem mozarella w sosie śmietanowym,
puree ziemniaczono-brokułowe,sałatka z kapusty pekińskiej

Kolacja II:

Polędwiczka wieprzowa duszona w warzywach,ziemniaki puree,marchewka glazurowana
lub
Szaszłyk drobiowy,risotto,mix sałat

Kolacja III:

Barszczyk czerwony z krokietem mięsnym

Napoje:

Do każdego zestawu kawa i herbata bez ograniczeń. Pozostałe napoje płatne wg zużycia.

Dodatkowo polecamy:

  • Ciasta i ciasteczka oraz tort – 20,00 zł./osoby
  • Owoce 10,00 zł./ osoby

Cena:

  • Obiad z deserem – 90,00 zł./osoby
  • Obiad z deserem i zimną płytą – 110,00 zł./osoby
  • Obiad z deserem, zimną płytą i 1 kolacją – 125,00 zł./osoby
  • Obiad z deserem, zimną płytą i 2 kolacjami – 140,00 zł./osoby
  • Obiad z deserem, zimną płytą i 3 kolacjami – 160,00 zł./osoby