Obiad:

Rosół z makaronem

Drugie danie:

Mięsa:

  • rolada śląska
  • filet z kurczaka nadziewany porą,kukurydzą i pomidorkami suszonymi
  • sztufada z szynki wieprzowej w sosie własnym
  • kotlet schabowy

Sos:

  • pieczeniowy
  • z zielonego pieprzu

Dodatki skrobiowe:

  • młode ziemniaki z koperkiem
  • kluski śląskie
  • frytki

Surówki:

  • czerwona kapusta
  • młoda kapusta na ciepło
  • marchewka z ananasem i selerem

Deser:

  • Semifreddo wiśniowe

Zimna płyta:

  • Półmisek mięs pieczonych
  • Zawijane szynki ze szparagami w sosie tatarskim
  • Tymbaliki drobiowe z wędzonego kurczaka
  • śledzie w 3 smakach
  • Sałatka z selera naciowego
  • Sałatka jarzynowa
  • masło
  • pieczywo

Kolacja I:

Schab faszerowany polędwiczką wieprzową w sosie podgrzybkowym z kluseczkami ghocchi , fasolką szparagowa
lub
zawijaczki drobiowe z farszem grzybowo-szpinakowym w cieście serowym z opiekanymi ziemniakami i sałatką z kapusty pekińskiej z dipem jogurtowym

Kolacja II:

Dorsz duszony w mleku kokosowym z grillowanymi warzywami i brązowym ryżem
lub
Fileciki ze schabu w sosie myśliwskim ,puree z selerem,sałatką z pory z fasolką czerwoną i marchewką

Kolacja III:

Barszczyk czerwony z krokietem mięsnym

Napoje:

Do każdego zestawu kawa i herbata bez ograniczeń. Pozostałe napoje płatne wg zużycia.

Dodatkowo polecamy:

  • Ciasta i ciasteczka oraz tort – 20,00 zł./osoby
  • Owoce 10,00 zł./ osoby

Cena:

  • Obiad z deserem – 80,00 zł./osoby
  • Obiad z deserem i zimną płytą – 95,00 zł./osoby
  • Obiad z deserem, zimną płytą i 1 kolacją – 110,00 zł./osoby
  • Obiad z deserem, zimną płytą i 2 kolacjami – 125,00 zł./osoby
  • Obiad z deserem, zimną płytą i 3 kolacjami – 130,00 zł./osoby