Obiad:

Rosół z makaronem

Drugie danie:

Mięsa:

  • rolada śląska
  • filet z kurczaka nadziewany mozarellą
  • karczek duszony w sosie własnym
  • filet z kurczaka

Sos:

  • pieczeniowy
  • myśliwski

Dodatki skrobiowe:

  • młode ziemniaki z koperkiem
  • kluski śląskie
  • frytki

Surówki:

  • modra kapusta
  • biała kapusta
  • marchewka z ananasem i selerem

Deser:

  • Semifreddo wiśniowe

Zimna płyta:

  • Półmisek mięs pieczonych
  • Roladka szpinakowa z łososiem wędzonym
  • Tymbaliki drobiowe z warzywami
  • Duet koreczków śledziowych
  • Sałatka gyros
  • Sałatka caprese
  • masło
  • pieczywo

Kolacja I:

Schab faszerowany pieczarkami i serem w sosie paprykowym ,rozetki ziemniaczane, żółta fasolką szparagowa
lub
filet z kurczaka nadziewany szparagami owinięty boczkiem,szyszki ziemniaczane, sałatka wiosenna

Kolacja II:

Grillowany łosoś , szpinak, ryż z warzywami
lub
Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym ,obsmażone kopytka ,buraczki po królewsku

Kolacja III:

Barszczyk czerwony z pasztecikiem mięsnym

Napoje:

Do każdego zestawu kawa i herbata bez ograniczeń. Przy wyborze zestawu z kolacją lub kolacjami soki i woda niegazowana bez ograniczeń. Pozostałe napoje płatne wg zużycia.

Dodatkowo polecamy:

  • Ciasta i ciasteczka oraz tort – 25,00 zł./osoby
  • Owoce 15,00 zł./ osoby

Cena:

  • Obiad z deserem – 80,00 zł./osoby
  • Obiad z deserem i zimną płytą – 95,00 zł./osoby
  • Obiad z deserem, zimną płytą i 1 kolacją – 110,00 zł./osoby
  • Obiad z deserem, zimną płytą i 2 kolacjami – 125,00 zł./osoby
  • Obiad z deserem, zimną płytą i 3 kolacjami – 130,00 zł./osoby