Obiad:

– rosół
– krem z pory z dodatkiem boczku i kurek
– krem borowikowy

Drugie danie: ( mięso w ilości 4 porcji ):

– Pierś z kurczaka w bekonie
– Podudzie z kurczaka faszerowane boczkiem i fetą
– Filet drobiowy w panko
– Panierowana kieszeń z indyka, faszerowana szpinakiem i serem
– Roladka ze schabu faszerowana wędzonym boczkiem i porą
– Kabza ze schabu faszerowana szynką, ogórkiem i serem
– Filet drobiowy panierowany
– Tradycyjna roladka wołowa
– Sakiewka wieprzowa faszerowana pieczarkami i serem
– Kotlet schabowy
– De Volaille z oscypkiem
– Kluski śląskie, ziemniaki z wody z koperkiem,frytki
– Surówka z kapusty czerwonej
– Surówka marchwi z jabłkiem
– Surówka z kapusty białej na zielono
– Sosy : pieczeniowy,koperkowy,grzybowy,myśliwski

Deser:

Ciasto szarlotka lub lody z gorącymi malinami

Zimna płyta:

Półmisek wędlin i mięs pieczonych a w nim: szynka z liściem,szynka babuni, kabanos swojski,schab nadziewany morelami i śliwkami, pasztet babuni ,rolada drobiowa w cieście biszkoptowym,karczek pieczony, salami, mini śliweczki z boczkiem
– glazurowane roladki z szynki faszerowane szparagami i musem chrzanowym
– galaretki wieprzowe
– papryczki nadziewane serem otulone szynką parmeńską
– sałatka z pory,sałatka capresse
– śledź w 3 smakach,
– ślimaczki z tortilli z łososiem i serkiem Finlandia
– kruche babeczki z wędzoną makrelą
– sery z orzechami i żurawiną
– masełko,pieczywo mieszane

Danie gorące:

Kolacja I : Polędwiczki wieprzowe z sosem borowikowym,
puree z groszkiem,sałatka z buraków
lub filet z kurczaka z szparagami i boczkiem, frytki ,sałatka włoska
Napoje gorące: Kawa / herbata bez ograniczeń

KOSZT OD OSOBY 110,00 ZŁ